حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی

حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی یکی از کاربردی‌ترین مواردی است که باید به آن توجه نمایید


ماشین‌های لباسشویی جزو لوازم‌خانگی گران‌قیمت هستند که نحوه حمل آنها نقش مهمی در سلامت این دستگاه دارد. حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی مستلزم رعایت اصول و نکاتی است که اجرای دقیق آن، تضمین‌کننده سلامت دستگاه شما حین باربری خواهد بود. پیروی از این قواعد باعث می‌شود که پروسه حمل با کمترین آسیب به موتور، بدنه و سایر قطعات ماشین لباسشویی انجام گیرد.

در صورت عدم آگاهی از روش‌های حمل ماشین لباسشویی ممکن است قطعات داخلی این وسیله هنگام باربری آسیب ببیند. یکی از این روش‌ها بسته‌بندی صحیح ماشین لباسشویی است. اگر با شیوه بسته‌بندی ماشین لباسشویی و نحوه حمل آن آشنا نیستید در این مقاله از فشارکی بار، تمامی نکات حمل این وسیله را ذکر کرده‌ایم که با بهره‌گیری از این دستورالعمل‌ها می‌توانید باربری ایمنی را تجربه کنید.

روش حمل ماشین لباسشویی

ماشین‌های لباسشویی نیمه اتوماتیک یا دوقلو به دلیل وزن کمی که دارند احتمال آسیب‌دیدگی آنها حین جابه‌جایی کم است؛ ولی ماشین‌های لباسشویی اتوماتیک مثل حمل ماشین لباسشویی سامسونگ نیاز به رعایت یکسری نکات و دستورالعمل‌های ایمنی خواهند داشت.

این نوع ماشین‌های لباسشویی به دلیل حساسیت زیادی که دارند احتمال خرابی آنها در اثر تنش‌های ایجاد شده حین باربری بیشتر است. از این‌رو رعایت نکات حمل ماشین لباسشویی در اسباب‌کشی و اجرای صحیح آن، کمک زیادی به حمل‌ و نقل ایمن این وسیله می‌کند. یک باربری به شهرستان شبانه روزی معتبر می‌تواند لباسشویی شما را با بهترین روش حمل کند.

حمل ماشین لباسشویی
حمل ماشین لباسشویی در صورتی که به صورت اصولی باشد، به هیچ عنوان به وسیله آسیبی وارد نمی‌کند

آماده کردن ماشین لباسشویی برای جابجایی

قبل از حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی باید آن را برای بسته‌بندی آماده کنید. مراحل آماده‌کردن ماشین لباسشویی برای جابه‌جایی به شرح زیر است:

  • تخلیه ماشین لباسشویی: اولین کاری که قبل از بسته‌بندی ماشین لباسشویی باید انجام دهید تخلیه کامل آن است. در این مرحله باید تمامی لباس‌ها را از ماشین لباسشویی خارج کنید.
  • شستشوی مخزن: در مرحله بعدی ماشین لباسشویی را روشن کرده و بدون مواد شوینده، مخزن آن را بشویید. در آخر درب آن را به مدت ۲ ساعت باز کنید تا رطوبت درون آن از بین برود و خشک شود.
  • تخلیه آب مخزن: بعد از اینکه ماشین لباسشویی خشک و بدون رطوبت شد باید آب مخزن را به طور کامل تخلیه کنید. برای انجام این کار، درپوشی که روی پمپ تخلیه در بخش جلوی ماشین لباسشویی قرار دارد را در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید. باز کردن این درپوش ممکن است کمی دشوار به نظر برسد؛ ولی با کمی فشار به‌ راحتی باز می‌شود. توجه داشته باشید که برای باز کردن درپوش به‌ هیچ‌ عنوان از ابزار تیز استفاده نکنید.
  • جداسازی شلنگ ماشین لباسشویی: مرحله بعدی نوبت جداسازی شلنگ از شیر فلکه است. ابتدا شلنگ را به طور کامل از شیر فلکه جدا کنید؛ سپس سر آن را با یک کیسه بپوشانید تا آبی از آن خارج نشود.‌
  • جداسازی سیم‌های رابط: بعد از اتمام تمامی مراحل بالا، در آخرین مرحله باید سیم‌های رابط دستگاه که به پریز برق متصل شده‌اند را جدا کنید. پس از جداسازی، این سیم‌ها را به‌ دقت جمع کرده و به‌وسیله یک طناب در کنار یکدیگر قرار دهید. جهت جلوگیری از عدم آسیب رسیدن به این سیم‌ها می‌توانید آن را به کمک یک چسب پهن به لباسشویی بچسبانید تا حین جابه‌جایی اتصالات آن دچار قطعی نشود.
  • بستن پیچ‌های دیگ: هنگام نصب ماشین لباسشویی، پیچ‌های دیگ ماشین توسط تعمیرکار جدا می‌شوند. این پیچ‌ها نقش مهمی در محکم نگه‌ داشتن لگن لباسشویی حین جابه‌جایی دارند تا کمترین آسیبی به آن وارد نشود. قبل از بسته‌بندی لباسشویی باید این پیچ‌ها در پشت ماشین لباسشویی بسته شوند. این پیچ‌ها به پیچ حمل‌ونقل ماشین لباسشویی یا پیچ ترانسفر معروف هستند.

نکات مهم در حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی

از جمله نکات مهم در حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قبل از بسته‌بندی لباسشویی، محتویات و لباس‌های داخل دیگ لباسشویی را خالی کرده و از نبود آب در آن مطمئن شوید.
  • شلنگ آب لباسشویی را به‌آرامی جدا کنید.
  • پیچ‌ و مهره و سایر اتصالات لباسشویی را در یک پلاستیک به طور جداگانه قرار دهید تا گم نشوند.
  • پیچ‌های حمل لباسشویی و لنگری را مجدد در پشت دستگاه ببندید.
  • از نایلون‌های حباب‌دار، فوم و یونولیت برای بسته‌بندی ماشین لباسشویی بهره ببرید. این وسایل مانند ضربه‌گیر عمل کرده و از آسیب به ماشین لباسشویی حین باربری جلوگیری می‌کنند.
  • دورتادور لباسشویی را با کیسه حباب‌دار بپوشانید و به کمک طناب، محکم کنید.
  • ماشین لباسشویی را در کارتن مخصوص به خود بسته‌بندی کنید یا درون کارتن هم اندازه آن قرار دهید.
  • برای جابه‌جایی راحت و ایمن این دستگاه می‌توانید از چرخ‌های باربری بهره ببرید تا جابه‌جایی این دستگاه در حالت عمودی انجام می‌شود.
  • ماشین لباسشویی را به‌ صورت ایستاده جابه‌جا کنید و از حمل آن به‌ صورت خوابیده بپرهیزید.
  • پس از قرار دادن ماشین لباسشویی در ماشین باربری، آن را در یک سطح صاف قرار دهید.

نکات مهم در حمل ماشین لباس شویی

بسته بندی لباسشویی برای اسباب کشی

نحوه بسته‌بندی ماشین لباسشویی نقش مهمی در ایمنی و سلامت این وسیله دارد و باعث می‌شود که حین جابه‌جایی، لباسشویی آسیبی نبیند. اگر با نحوه درست بسته‌بندی و حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی آشنا نباشید ممکن است مجبور به پرداخت زیان‌های مالی زیادی شوید. در این قسمت نحوه بسته‌بندی ماشین لباسشویی ذکر شده است:

·استفاده از کارتن مناسب ماشین لباسشویی

برای بسته‌بندی ماشین لباسشویی بهتر است از کارتن خود ماشین استفاده کنید؛ زیرا این کارتن متناسب با اندازه ماشین لباسشویی بوده و می‌تواند بهترین گزینه برای جابه‌جایی آن باشد. درصورتی‌که کارتن خود ماشین لباسشویی را ندارید می‌توانید از کارتن دیگری که متناسب با ابعاد ماشین لباسشویی شما است بهره ببرید. توجه داشته باشید که اندازه این کارتن نباید بزرگ‌تر از ابعاد این وسیله باشد؛ زیرا باعث تکان‌خوردن آن حین حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی می‌شود.

·استفاده از پلاستیک حبابدار

استفاده از کارتن مخصوص لباسشویی برای حمل کافی نیست و باید از سایر وسایل ایمنی کننده نیز بهره ببرید؛ زیرا کوچک‌ترین ضربه می‌تواند به‌ظاهر ماشین لباسشویی یا قطعات آن آسیب بزند. از این‌رو جهت جلوگیری از آسیب‌های احتمالی، قبل از قرار دادن ماشین لباسشویی درون کارتن، دور آن را با پلاستیک حباب‌دار بپوشانید و با چسب محکم کنید. در آخر مقداری از نایلون حباب‌دار را برش زده و با استفاده از چسب نواری بر روی سقف و کف ماشین لباسشویی قرار دهید. برای انجام این کار به‌ هیچ‌وجه ماشین لباسشویی را به پهلو قرار ندهید.

حمل ماشین لباسشویی به صورت خوابیده

دقت داشته باشید که ماشین لباسشویی را در محلی صاف و محکم قرار دهید. حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی به‌صورت خوابیده صحیح نیست؛ زیرا هنگام جابه‌جایی در حالت خوابیده ممکن است درون مخزن لباسشویی، آب باشد و از آن خارج شود یا دیگ لباسشویی و قطعات دیگر آن آسیب ببینند.

از این‌رو جهت جابه‌جایی ماشین لباسشویی آن را به‌ صورت ایستاده حمل کنید و از چرخاندن آن تا حدامکان بپرهیزید. برای باربری آسان می‌توانید از چرخ‌های باربری نیز بهره ببرید.

حمل ماشین لباس شویی به صورت خوابیده

حمل ماشین لباسشویی با سواری

بعضی از افراد ممکن است قصد داشته باشند ماشین لباسشویی خود را با خودرو سواری حمل کنند. حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی با سواری امکان‌پذیر است؛ ولی نیاز به رعایت نکات ایمنی دارد. برای قرار دادن ماشین لباسشویی در صندوق ‌عقب باید آن را در محل قرارگیری با طناب یا تسمه محکم کنید.

در حالت کلی حمل و جابه‌جایی ماشین لباسشویی با خودرو سواری و شخصی توصیه نمی‌شود. از این‌رو بهتر است جهت حمل این وسیله از ماشین‌هایی مثل نیسان باربری استفاده کنید که به نسبت سایر ماشین‌های حمل‌ونقل هزینه باربری پایین‌تری دارند.

سوالات متداول شما در مورد حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی

چرا حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی به صورت ایستاده باید باشد؟

حرکت‌دادن ماشین لباسشویی به‌صورت خوابیده احتمال آسیب رسیدن به قطعات داخلی ماشین لباسشویی را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، خواباندن ماشین لباسشویی باعث نشتی آبی و روغن‌های داخلی خواهد شد که می‌تواند به موتور یا دیگر قطعات آسیب برساند. برای اطمینان از انتقال ایمن ماشین لباسشویی می‌توانید از چرخ‌های باربری استفاده کنید.

چگونه ماشین لباسشویی را جابه جا کنیم تا آسیب نبیند؟

مراحل جابه‌جایی ایمن لباسشویی شامل پاک‌سازی کامل لباسشویی، قطع‌کردن شیلنگ منبع آب، کابل برق و شیلنگ تخلیه، بستن پیچ ترانسفر ماشین لباسشویی و بسته‌بندی اصولی ماشین لباسشویی است. بسته‌بندی صحیح ماشین لباسشویی هنگام حمل آن اهمیت زیادی دارد؛ زیرا مانع آسیب رسیدن به بدنه و ایجاد خط‌وخش روی آن می‌شود. بهترین راه برای بسته‌بندی این وسیله استفاده از پلاستیک‌های حباب‌دار و فوم است.

جمع بندی حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی

حمل ماشین لباسشویی در اسباب کشی برای بسیاری از افراد یک فرایند دشوار و دلهره‌آور است؛ اما اگر با روش‌های صحیح حمل این دستگاه آشنا باشید می‌توانید آن را به‌راحتی و در کمترین زمان ممکن جابه‌جا کنید. هنگام حمل ماشین لباسشویی در اسباب‌کشی بهتر است از بسته‌بندی اصولی، پیچ و مهره‌های حمل‌ونقل، چرخ‌دستی و غیره بهره ببرید.

استفاده از چرخ‌دستی باعث می‌شود که ماشین لباسشویی به‌صورت عمودی حمل شود و در ایمنی کامل به ماشین باربری انتقال یابد. اگر قصد اسباب‌کشی لوازم خانه خود را دارید باید با ترفندهای بسته‌بندی لوازم منزل آشنا باشید تا کمترین آسیبی به این وسایل وارد نشود.

همچنین در این زمینه می‌توانید از شرکت‌های باربری که کلیه خدمات باربری و ارسال نیسان تهران به شهرستان را ارائه می‌دهند، کمک بگیرید. در این شرکت‌ها افراد متخصص با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بسته‌بندی و حمل لوازم منزل، فرایند اسباب‌کشی را در ایمن‌ترین شکل ممکن به پایان می‌رسانند.

این مطلب برای شما مفید بوده است؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *