اشتباهات رایج در اسباب کشی

اشتباهات رایج در اسباب کشی به آن دسته از اقداماتی گفته می‌شود که افراد حین اسباب‌کشی لوازم منزل خود در اثر عدم آگاهی و نداشتن دانش کافی مرتکب آن می‌شوند. در بعضی از موارد این اشتباهات منجر به ایجاد خسارات مالی خواهند شد.‌ برای جلوگیری از چنین اشتباهاتی افزایش دانش و یادگیری ترفندهای اسباب‌کشی اهمیت زیادی دارد.

اگر لوازم منزل خود را طبق اصول و دستورالعمل‌های اسباب‌کشی بسته‌بندی و حمل کنید یا در این زمینه از شرکت‌های باربری کمک بگیرید به طور حتم باربری ایمنی را تجربه خواهید کرد. بسیاری از لوازم منزل مثل لوازم برقی آشپزخانه چون قیمت بالایی دارند؛ ریسک حمل آنها زیاد است. ازاین‌جهت برای کاهش آسیب‌دیدگی به این لوازم، یک سری اصول و قوانینی در نظر گرفته شده که به شما در حمل ایمن وسایل گران‌قیمت کمک می‌کند.

شاید فرایند اسباب‌کشی در ابتدا ساده به نظر برسد؛ ولی وقتی بحث ایمنی لوازم منزل در میان باشد انجام‌دادن یک اشتباه کوچک می‌تواند زمان و هزینه‌های باربری شما را افزایش دهد. از این‌ رو در این مقاله از فشارکی بار قصد داریم با اشاره به ۱۳ مورد از اشتباهات رایج در اسباب کشی، میزان خطای شما را کاهش دهیم.

اشتباهات رایج در اسباب کشی انتخاب باربری

یکی از اشتباهات رایج در اسباب کشی انتخاب شرکت اتوبار بدون تحقیق و جستجو کردن است. اگر قصد اسباب‌کشی لوازم خانه خود را دارید ابتدا باید در مورد کیفیت خدمات و تعرفه‌های باربری شرکت‌های مختلف تحقیق کنید و با مقایسه‌کردن، اتو باری را انتخاب کنید که بهترین خدمات را با تعرفه مناسب ارائه می‌دهد و بار شما را در برابر حوادث احتمالی بیمه می‌کند.‌ علاوه بر این می‌توانید با جستجو در اینترنت و خواندن نظرات مشتریان سابق این شرکت‌ها، در مورد اعتبار و میزان کیفیت خدمات آنان اطلاعات مفیدی را به دست آورید.

در زمینه هزینه ها به تماس تلفنی اکتفا نکنید

اگر می‌خواهید در مورد هزینه‌های باربری مطلع شوید ممکن است حین مکالمه با شرکت‌های حمل بار قیمت و هزینه‌های اعلام شوند که مقداری با هزینه‌های اصلی تفاوت داشته باشند. عوامل متعددی مثل وزن کالا و میزان مسافت مبدا تا مقصد و… در هزینه نهایی باربری شما بسیار تاثیرگذار هستند. از این‌ رو در صورتی‌ که مقدار وزن کالای خود را اشتباه بگویید یا میزان مسافت را به طور دقیق شرح ندهید هزینه‌های اعلامی توسط کارشناسان شرکت‌های حمل‌ و نقل درست نخواهد بود.

اشتباهات رایج در اسباب کشی انتخاب باربری
اشتباهات رایج در اسباب کشی انتخاب باربری

چک نکردن بیمه باربری

بیمه باربری یکی از الزامات مهم برای حمل‌ و نقل ایمن و جبران خسارات احتمالی است. با اینکه اکثر شرکت‌های اتوبار تمامی وسایل و اثاثیه شما را بیمه می‌کنند؛ ولی باید قبل از انتخاب شرکت باربری از داشتن بیمه‌نامه آن اطمینان حاصل کنید تا اگر در صورت عواملی مثل تصادف، آتش‌سوزی و… برای لوازم ارزشمند و قیمتی شما اتفاقی افتاد بیمه بتواند خسارات آن را جبران کند. نادیده‌ گرفتن بیمه جز آن دسته اشتباهات رایج در اسباب کشی است که باعث می‌شود در صورت وارد شدن خسارت به لوازم منزل، جبران آن امکان‌پذیر نباشد.

در اختیار گذاشتن اشیا قیمتی به کارکنان باربری

هر چقدر هم که به تخصص و اعتبار شرکت‌های باربری اطمینان داشته باشید در اختیار گذاشتن اشیای قیمتی به پرسنل باربری کار اشتباهی است. شما باید اشیای گران‌بهایی مثل جواهرات را که قابلیت جابه‌جایی با ماشین شخصی دارند همراه خود در کیف شخصی حمل کنید. هنگام باربری و اسباب‌کشی، کارکنان حمل بار به‌ شدت مشغول کار هستند و ممکن است هنگام انتقال وسایل به داخل ماشین باربری و تخلیه آن در منزل،‌ دقت کافی نداشته باشند؛ از این‌ رو نظارت شما بر حمل دقیق این وسایل بسیار اهمیت دارد.

برای مثال اگر جواهرات و اشیای قیمتی خود را به پرسنل باربری بسپارید احتمال این وجود دارد که به‌ جای قراردادن بسته حاوی طلا و جواهرات در اتاق‌خواب آن را در انبار یا گوشه‌ای از خانه رها کنند که پیداکردن آن، بعدها برای شما مشکل آفرین باشد یا بین سایر وسایل خانه گم شود.

در فصل نامناسب جابه جا کنید

یکی دیگر از اشتباهات رایج در اسباب کشی انتخاب فصل نامناسب است. تابستان به‌ عنوان شلوغ‌ترین فصل سال هنگام اسباب‌کشی شناخته می‌شود و اکثر شرکت‌های اتوبار در این زمان مشغله کاری فراوانی دارند. از این‌ رو اگر قصد اسباب‌کشی در فصل تابستان یا روزهای تعطیل آخر هفته را دارید چند روز قبل حرکت با شرکت باربری تماس بگیرید.

در زمان بندی مناسب بسته بندی کنید

بسته‌بندی لوازم بدون داشتن برنامه‌ریزی اصولی و دقیق کار دشواری خواهد بود. یکی از اشتباهات رایج در اسباب کشی، بسته‌بندی لوازم در زمان‌بندی نادرست است. اگر قصد دارید بدون استفاده از خدمات باربری لوازم خود را بسته‌بندی کنید باید حداقل یک هفته قبل از اسباب‌کشی اقدامات لازم را انجام دهید. برای این منظور ابتدا چک لیستی از لوازم خود تهیه کرده‌ و تمامی وسایل ضروری و غیرضروری را درون آن بنویسید.

این چک لیست به شما کمک می‌کند تا در روز باربری از آن برای چک‌کردن لوازم منزل بهره ببرید تا چیزی در خانه جا نماند یا گم نشود. بعد از تهیه چک لیست باید به تهیه لوازم بسته‌بندی مثل کارتن، چسب پهن، پلاستیک حباب‌دار و… بپردازید؛ سپس لوازم منزل خود را بسته‌بندی کنید تا در روز باربری تمامی وسایل آماده حمل باشند.

بلند کردن اشتباه کارتن و وسایل

با اینکه جابه‌جایی سریع بسته‌بندی‌ها مهم است و باعث تسریع روند باربری می‌شود؛ اما رعایت موارد ایمنی نباید نادیده گرفته شود. یکی دیگر از اشتباهات رایج در اسباب کشی بلند کردن اشتباه جعبه‌های سنگین است که موجب آسیب‌دیدگی به ستون فقرات خواهد شد؛ از این‌ رو توصیه می‌شود که برای حمل این وسایل از کارگران حمل بار کمک بگیرید. این افراد به دلیل تجربه و مهارتی که دارند لوازم سنگین شما را به‌صورت اصولی و صحیح حمل می‌کنند.

بلند کردن اشتباه کارتن و وسایل

به تاخیر انداختن بسته بندی وسایل

از دیگر اشتباهات رایج در اسباب کشی تاخیر در جمع‌آوری و بسته‌بندی لوازم است. اگر در این زمینه کار خود را به دقیقه ۹۰ واگذار کنید باعث می‌شود که در روز اسباب‌کشی سردرگم شوید و فرایند حمل بار به خانه جدید برای شما سخت‌تر شود؛ بنابراین توصیه می‌شود که چند روز قبل از اسباب‌کشی تمامی وسایل خود را جمع کنید. برای مثال آن دسته از وسایلی مثل کتاب، لباس‌های اضافی، وسایل تزیینی و… را که ضروری نیستند و کمتر از آنها استفاده می‌کنید؛ ۲ روز قبل باربری درون بسته‌بندی مناسب قرار دهید.‌

استفاده از جعبه و کارتن های جدید و نو

برای اسباب‌کشی نیازی به خریداری کارتن‌های جدید و نو نیست. در صورتی‌ که کارتن‌های لوازم منزل خود را نگهداری کرده‌اید؛ می‌توانید از همان کارتن‌ها برای بسته‌بندی مجدد استفاده کنید یا از خانواده و دوستان کارتن دست‌دوم بگیرید تا هزینه‌های بسته‌بندی شما کاهش یابد. البته اگر قصد بسته‌بندی لوازم برقی یا لوازم شکستنی را دارید از مقاوم‌ بودن کارتن مطمئن شوید. اگر کارتن کیفیت و کارایی خود را ازدست‌داده است از آن استفاده نکنید.

نادیده گرفتن ترتیب جعبه های کوچک و بزرگ

در بسته‌بندی، وسایل سبک را داخل کارتن‌های بزرگ و وسایل سنگین را در داخل کارتن‌های کوچک بسته‌بندی کنید. از نظر علمی احتمال شکستن وسایل سنگین در وسط جعبه‌های بزرگ بیشتر است. برای مثال برای بسته‌بندی اشیای شکستنی که وزن سنگینی دارند باید از کارتن‌های کوچک‌تر بهره ببرید؛ زیرا کارتن‌های بزرگ وزن بیشتری دارند و کنترل آنها هنگام اسباب‌کشی دشوار خواهد بود.

برچسب نزدن

یکی دیگر از اشتباهات رایج در اسباب کشی عدم برچسب‌ زدن روی جعبه‌ها و کارتن‌‌های بسته‌بندی است. بسیاری از افراد فقط توجه به بسته‌بندی لوازم خود دارند و بدون زدن لیبل یا برچسب، آن را به داخل ماشین باربری حمل می‌کنند. یکی از فواید برچسب‌ زدن نشانه‌گذاری ظروف شکستنی است تا هنگام جابه‌جایی با دقت بیشتری حمل شوند و در ماشین باربری در محل درستی قرار گیرند.

شاید نادیده‌ گرفتن این موضوع در ابتدا مهم نباشد؛ ولی وقتی که بخواهید این وسایل را در خانه جدید بچینید به علت عدم آگاهی از محتویات داخل جعبه با مشکل مواجه خواهید شد. برچسب‌ زدن و علامت‌گذاری جعبه‌ها باعث می‌شود که هر یک از کارتن‌ها را در محل مناسبی از خانه قرار دهید تا هنگام چینش آن سردرگم نشوید.

انتخاب نادرست لباس و کفش در روز اسباب کشی

با توجه‌ به اینکه در روز اسباب‌کشی رفت‌وآمد و تحرک شما زیاد است توصیه می‌شود که از لباس و کفش‌های راحتی استفاده کنید. کفش‌ها و لباس‌های ورزشی بهترین گزینه برای این روز هستند؛ زیرا میزان خستگی و فشار وارد شده در روز باربری را کاهش می‌دهند. لباس‌های تنگ و کفش‌های نامناسب بازدهی فعالیت شما را کاهش می‌دهند. همچنین باعث می‌شوند که زودتر خسته شوید و فرایند اسباب‌کشی برای شما طاقت فرسا به نظر برسد.

انتخاب نادرست لباس و کفش در روز اسباب کشی

پر نکردن فضای خالی درون جعبه های حاوی شکستنی ها

یکی از اشتباهات رایج در اسباب کشی عدم پر کردن فضاهای خالی درون جعبه‌ها است. پر کردن فضاهای خالی داخل کارتن به‌وسیله فوم، پلاستیک‌های حباب‌دار، پارچه و روزنامه موجب می‌شود که محتویات داخل کارتن‌ها در جای خود ثابت بماند و در اثر تنش‌های ایجاد شده دچار آسیب‌دیدگی نشوند.

برای مثال وجود فضای خالی در کارتن ظروف شکستنی باعث می‌شود که این ظروف حین جابه‌جایی بر روی یکدیگر ضربه وارد کرده و دچار شکستگی شوند. اگر دانش کافی در بسته‌بندی لوازم خود را ندارید می‌توانید از شرکت‌های باربری که خدمات بسته‌بندی لوازم منزل را به‌صورت اصولی ارائه می‌دهند کمک بگیرید تا از بروز حادثه یا اتلاف زمان جلوگیری کنید.

سوالات متداول شما در مورد اشتباهات رایج در اسباب کشی

هزینه‌های اسباب کشی چقدر است؟

هزینه اسباب‌کشی متغیر بوده و به عوامل مختلفی مثل میزان مسافت، حجم اثاثیه، تعداد طبقات ساختمان، نوع ماشین حمل بار، تعداد نیروی مورد نیاز برای اسباب‌کشی، فصل و شرایط آب‌وهوایی بستگی دارد؛ بنابراین نمی‌توان قیمت پایه‌ای را برای آن در نظر گرفت.

چه کارهایی قبل از اسباب کشی منزل باید انجام داد؟

از جمله کارهایی که باید قبل از اسباب انجام دهید شامل تمیز و مرتب‌کردن وسایل، خرید لوازم بسته‌بندی، تهیه چک لیست، جداکردن لوازم ضروری در زمان بسته‌بندی، جداکردن اسناد و وسایل گرانبها، جداسازی وسایل شکستنی و علامت‌گذاری آن، زدن لیبل یا برچسب بر روی کارتن‌ها و… است.

بسته‌بندی لوازم منزل چگونه است؟

برای بسته‌بندی لوازم منزل از کارتن‌هایی با اندازه مناسب استفاده کنید. اقلام سنگین را در قسمت پایین جعبه‌ها قرار دهید و فضای خالی درون کارتن‌ها را با یونولیت خرد شده یا پارچه و… پر کنید. از قراردادن درهم وسایل در کارتن بپرهیزید. درب کارتن، بخش انتهایی و اطراف آن را با چسب پهن محکم کنید. در آخر با زدن برچسب، محتویات داخل بسته را روی کارتن بنویسید.

سخن آخر در مورد اشتباهات رایج در اسباب کشی

جمع‌آوری و بسته‌بندی وسایل یکی از مهم‌ترین کارها قبل از اسباب‌کشی هستند. برخی از افراد به دلیل نداشتن تخصص کافی هنگام بسته‌بندی لوازم خود، مرتکب اشتباهات رایج در اسباب کشی می‌شوند. این اشتباهات در بعضی از موارد گاهی آن‌قدر بزرگ هستند که منجر به آسیب‌دیدگی وسایل منزل و خسارات مالی خواهند شد.

تنها راه پیشگیری از اشتباهات رایج در اسباب کشی، یادگیری مهارت‌ها و ترفندهای اسباب‌کشی است. این ترفندها به شما کمک می‌کنند تا حمل‌ونقل بدون دردسری را تجربه کنید. در این مقاله سعی کردیم اشتباهات رایجی که افراد هنگام اسباب‌کشی مرتکب آن می‌شوند را ذکر کنیم تا با اطلاع از این نکات، آسیب‌های احتمالی حین باربری را کاهش دهید و به‌راحتی فرایند اسباب‌کشی را به پایان برسانید. از اینکه با بهترین باربری تهران به شهرستان یعنی همان فشارکی بار همراه ما بودید.

این مطلب برای شما مفید بوده است؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین رتبه 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *